DŮLEŽITÉ : PROHLÁŠENÍ NDS A KNL

STRANA

, cmnd.nds@centrum.cz, valenta.cmnd@gmail.com,

NOVÉ SKUTEČNOSTI :

Jak byla jednostranně informována veřejnost, zejména

zaprodanými medii a zcela dezinformována, tak jednání mezi

zástupci Hradu ( Jiří Ovčáček) a vnučkou Ferdinanda Peroutky

proběhlo jako předsoudní vyjednávání . Na případu kauza

PEROUTKA se podílí více odborných poradců. Nelze pochybovat o

tvrzení prezidenta republiky Ing. Miloše Zemana, že článek mohl

číst podobně jako naše redaktorka paní Karla Zapletalová,

zejména v Oblastních archivech a i Národní knihovně Praha , kde

jsou všechny časopisy, dále i Národním archivu ČR a Praha

-knihovny časopisů a medií.Pan Jiří Ovčáček místo prezidenta

odpověděl mé osobě, že prý jde o falzifikát, aniž by pátral po

originálu. Tím poškodil pověst prezidenta ČR a měl by rezignovat.

ŽALOBA PANÍ TEREZY KASLOVÉ PODLE VŠEHO BY MĚLA BÝT

PŘÍSLUŠNÝM SOUDEM ZAMÍTNUTA !

PROHLÁŠENÍ NÁRODNĚ DEMOKRATICKÉ STRANY A

KLUBŮ NÁRODNÍCH LISTŮ K PŘÍPADU „PEROUTKA

(HITLER )JE GENTLEMAN ?“

Dne 21.7.2015 proběhlo ve všech mediích, zejména Radioforu a Českého rozhlasu 2 a plus :

Prohlášení o údajném falzu z časopisu Přítomnost Ferdinanda Peroutky. Zejména slušné občany naší vlasti ohromil způsob mediální prezentace kauzy Hitler je gentleman.

Jistý „novinář“ Jaromír Slonek ( podezřelý z akcí červené karty) prý navštívil vilu po slavném spisovateli Karlu Čapkovi na Praze 10 .- Jak se tento podvodník mohl dostat k pozůstalosti spisovatele v otázce kopií či přímo časopisu „PŘÍTOMNOST“, zejména poté co jednoznačně naše redakce pátrala po původu tohoto kolaborantského plátku .

Prý jako zdařilé falzum bude umístěno v Památníku Národního písemnictví, což je urážka slavných rukopisů děl našich autorů . Především : odevzdávali jsme kopii časopisu Přítomnost poté, co byla zveřejněna v regionálním tisku ČESKOLIPSKO, nikoliv jak falešně tvrdí údajní novináři ! Naše redaktorka paní Karla Zapletalová celý měsíc do 13.5.2015 bedlivě ověřovala původ Přítomnosti. Krom toho jsme obdrželi názory literárních historiků.

Kopie zjištění naší redaktorky s průvodními dopisy byly odevzdány na podatelně Pražského hradu- prezidentská kancelář dne 15.5.2015 tudíž plný měsíc před podvodem v Čapkově vile ! Tato „akce“ měla především diskreditovat zjištění pana prezidenta Ing. Miloš Zemana, který posléze konstatoval v prohlášení že tuto Přítomnost četl v Národní knihovně, stejně jako členové naší redakce a navíc já osobně v Národním archivu – knihovna ČR, kde mají i Národní listy svůj archiv.Tato ověření neučinil ani tiskový mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček a na místo již urgovaného podání do rukou prezidenta republiky ( 3x připomínkováno) , odpověděl pan tiskový mluvčí, bez důkazu že prý z naší strany jde o falzifikát. Okolnosti vydávání Přítomnosti byly dostatečně zveřejněny na webu Národní listy a to s dalšími důkazy o zjevné kolaboraci Ferdinanda Peroutky.

Litujeme i toho, že prezident republiky nechal jednat nespolehlivého mluvčího, který se ani nesnažil dokument dohledat . V objasnění případu budeme pokračovat

V Praze dne 22.7.2015 a 13.08.2015

předseda NDS a šéfredaktor KNL Jan Valenta