Založte webové stránky zdarma - eStránky.cz

PROHLÁŠENÍ PŘEDSEDY NÁRODNÍ DEMOKRACIE .

10. 8. 2010

VÁŽENÍ SPOLUOBČANÉ, PŘÁTELÉ ND-NDS, ČLENOVÉ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Obracím se na Vás s opakovanou, ( pokolikáté) výzvou k sjednocení vlasteneckých a demokratických sil do podzimních voleb 2010 ! Roztříštěná politická scéna ukázala v parlamentních volbách s "kým máme tu čest"! Současná vláda slabého dr. Petra Nečase s účastí kvazy stran VV a TOP 09 je ukázkou morálního rozvratu naší politické scény.

Českomoravská národní demokracie- NDS z důvodu sabotáže odd. MV ČR volebního a registračního Správního odboru MV ČR vedených JUDr. Václavem Hanychem a JUdr.Darii Benešové opakovaně od r. 2002, 2003,2004, 2008,9 a 10 neschvaluje změny statutárních orgánů strany a opakovaně ve dvou létech nové Stanovy strany schválené

XIII. Valným sjezdem strany, strana nemohla kandidovat ve volbách 2006 a 2010 jak do Parlamentu ČR Senát a PS tak obecních voleb  .

NEKANDIDUJE VE VOLBÁCH V ROZPORU SE ZÁKONEM Č.424/1991/2000 SB.

Ve skutečnosti se nacházíme v situaci latentní krize, celá území byla postižena krizí a nezaměstnaností. Celé rodiny žijí na okraji bídy , snad jen vyjímku tvoří kosmopolitní hl.m. Praha ! Miluji toto město českých králů Karla IV. a Jiřího z Poděbrad . Miluji zemi husitů, kteří jak pravil nacisty umučený dr. Ladislav Rašín , náš lídr ( N D S ) : "NEDEJ BOŽE, ABY NÁROD BOŽÍCH BOJOVNÍKŮ SE NESTAL NÁRODEM PODLÝCH OTROKŮ! "- Jeho slova se žel- naplňují dodna !

Severní Čechy , Severní a Jížní Morava jsou oběťmi opakovaně ničivých záplav. Dlouhodobě vlády a místní orgány neřeší situaci ! ANI TOPOLÁNEK, ČI PAROUBEK, ANI PAN OPĚVOVANÝ FISCHER ! Ani NEČASOVA VLÁDA !

Chtěli jsme prosadit aspoň Zelenou šanci pro postiženou Moravu z jara t.r. Neschopnost státních úředníků tomu brání, žel i ve vlastních řadách máme "černé ovce". Je nutné řešit ekonomické problémy celé země zásadně a rozhodně! Jedině Vláda Národní záchrany může odvrátit perverzní plány ministra financí -"žábu na prameni " Miroslava Kalouska, který chce vše co zavinil on a jeho politikáři kolem na úkor mladých rodin s dětmi. Perverze je, že v současné vládě je dementní ministr zahraničí K.Sch. , není jediná rozumně uvažující žena, parlament je sice "nový" , hemžící se politickými né turisty ale "kulturisty."

Občané naší vlasti nemohou tak jako v l. 1992,1996,1998,2000 a 2002 volit ať v koalici či samostatně ND-NDS mohou volby bojkotovat neúčastí jako mlčenlivým protestem, avšak doporučuji volit naše nejbližší partnery a to :

DĚLNICKOU STRANU SPRAVEDLNOSTI, NEZÁVISLÉ, HNUTÍ A BLÍZKÉ KOALICE. NEDOPORUČUJI VOLIT SOUČASNÉ PARLAMENTNÍ STRANY! DOPORUČUJI VOLIT I REPUBLIKÁNY ( KOALICE 1.REP) ČECH A MORAVY

Odmítám podporovat strany , které torpedovaly koaliční jednání v r. 2009 a 10 v rámci Českého klubu pol.stran a občanů ( založen již r. 1863 a blok stran a občanů RU monarchie dovedl národ až k 28.říjnu 1918 ! )

Proto je nutné, aby demokratické a vlastenecké síly se sjednotily do Českého Národního Bloku ! Navrhuji, aby jednání o jeho vytvoření proběhlo na Moravě koncem srpna, t.r.

Za tohoto stavu nechávám členům strany volnou úvahu za koho kandidovat do obecních voleb s tím, že Národní demokracie má politické přátele se kterými uzavře ještě před obecními a Senátními volbami koalici .

Váš Jan Valenta, předseda ND-NDS v.r